Voorwaarden 

Algemene voorwaarden Moonlight Shopping 2021

Op/afbouw en markttijden

De moonlight Shopping vindt plaats op 11 en 18 december van 10:00-17:00
Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze de markttijden respecteren en dat ze tot het einde van de markt blijven staan. Het vroegtijdige verlaten van de markt heeft consequenties voor eventuele aanmeldingen in de toekomst.

Locatiegegevens:  Kalkoventerrein aan de Zuidwolderstraat in Dedemsvaart.

(Navigatie Locatie: via de N377 afslag Dedemsvaart centrum (Zuidwolderstraat). Standhouders kunnen via de achter ingang naar binnen., Zuidwolderstraat, rotonde rechts, eerste weg rechts, straat uitrijden , bocht naar rechts. U rijdt het terrein op en meldt zich bij de organisatie.

De organisatie wijst u een plaats aan (Dit geschied op basis van binnenkomst) Hierover wordt niet gediscussieerd.

De volgende tijden zijn van toepassing:
Opbouwen vanaf 8:00 uur. (Alvorens u uw stand inricht pakt u eerst uw auto uit om deze vervolgens te parkeren op de aangegeven plaats)
Uw auto dient voor 10:00 uur uitgepakt te zijn. U kunt uw auto parkeren op locatie: Langewijk 166, Dedemsvaart.

Let op het is niet toegestaan te parkeren op het naastgelegen parkeerterrein van de Lidl
Afbouwen kan vanaf 17:00 uur.

Het corona toegangsbewijs is verplicht, evenals de 1,5 meter afstand en een mondkapje.
Bij het herhaaldelijk niet naleven van deze maatregel, wordt u verzocht het terrein te verlaten.

Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars en of onze crew op.
Alle deelnemers zorgen er voor dat hun standplaats schoon wordt opgeleverd. Afval en niet verkochte goederen dient men weer mee te nemen.

 

Betaling en annuleringsvoorwaarden

Wanneer u reserveert ontvangt u van ons een bevestiging en factuur.
De factuur dient binnen 7 dagen betaald te zijn Indien u niet tijdig betaald vervalt uw inschrijving en wordt uw plaats aan iemand anders toegewezen.
Bij betaling is de reservering definitief er is geen recht op annuleren van de markt. Wanneer u besluit toch te annuleren dan vervalt uw inschrijving en betaling.
Mocht de organisatie om wat voor reden dan ook moeten besluiten de markt te annuleren dan krijgt u van de organisatie een tegoed voor deelname aan een van onze andere markten.

 

Stroomvoorziening

 Elke stand krijgt van de organisatie een lichtbron.

Verder is het mogelijk om gebruik te maken van de stroomvoorziening deze voorziening is alleen voor het aansluiten van kerstverlichting en of verkoopwaren die elektra nodig hebben. Men dient hiervoor zelf (Ook voor de lichtbron) verlengkabels en of haspels mee te nemen.

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte kachels (Gas en elektra) koffiezetapparaten en waterkokers aan te sluiten op de stroomvoorziening.

Hier wordt op gecontroleerd. Bij constatering van bovenstaande zal er gewaarschuwd worden bij herhaaldelijk schenden van dit verbod zal de desbetreffende stand afgesloten worden van de stroomvoorziening.

Bij de organisatie zijn terras verwarmers te huur die te reserveren zijn middels het reserveringsformulier

 

Deelname geschiedt geheel op eigen risico

U bevindt zich tijdens de markten op een evenemententerrein De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden bij verlies (diefstal) en of beschadiging en of persoonlijke ongelukken. Ook mengt de organisatie zich niet in discussies tussen verkopers en kopers. Deelnemers van foodwagens en attracties zorgen voor degelijke apparatuur wat aan de wettelijke eisen/verplichtingen voldoet. Zij zijn dan ook zelf verantwoordelijk/aansprakelijk. Tevens is het niet toegestaan om artikelen te verkopen wat bij wet verboden is. Ook is het niet toegestaan om te flyeren zonder schriftelijke toestemming van de organisatie u kunt hiervoor een verzoek indienen per mail dedemsvaartevents@hotmail.com

 

Sanitaire voorzieningen 

U kunt op het terrein gebruik maken van de aanwezige sanitaire voorzieningen.

 

Contactgegevens

Tijdens de markt(en) kunt u bij vragen een beroep doen op de organisatie en haar vrijwilligers. Te herkennen aan de gele hesjes. Daarnaast is de marktmeester te bereiken op telefoonnummer 06-12804812.