Voorwaarden 

Betalingsvoorwaarden

Braderieën/Vlooienmarkt/Vinylmarkt

Nadat u gereserveerd heeft via het contactformulier of via de mail. ontvangt u van ons een bevestiging. Betaling van uw gereserveerde kraam en of grondplaats geschied vooraf van de markt via de bank.U ontvangt hiervoor een factuur via de mail. Bij niet op tijd betalen loopt u het risico dat uw gereserveerde plaats toegewezen wordt aan een andere deelnemer. indien u niet binnen het gestelde termijn kunt betalen neemt u dan contact op met de organisatie.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt alleen annuleren bij urgente zaken. Mocht de organisatie om wat voor reden dan ook moeten besluiten de markt te annuleren dan krijgt u van de organisatie een tegoed voor deelname aan een andere markt. Indien u annuleert bij niet urgente zaken vervalt uw inschrijving en (aan) betaling.

Markttijden en locatie

Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze de markttijden respecteren en dat ze tot het einde van de markt blijven staan. Het vroegtijdige verlaten van de markt heeft consequenties voor eventuele aanmeldingen in de toekomst.

Al onze markten/activiteiten worden dit jaar georganiseerd op het Kalkoventerrein aan de Zuidwolderstraat in Dedemsvaart.

(Navigatie Locatie: via de N377 afslag Dedemsvaart centrum (Zuidwolderstraat). Standhouders kunnen via de achter ingang naar binnen., Zuidwolderstraat, rotonde rechts, eerste weg rechts, straat uitrijden , bocht naar rechts. U rijdt het terrein op en meldt zich bij de organisatie.

De volgende tijden zijn van toepassing:
Opbouwen vanaf 8:00 uur.
Uw auto dient voor 10.00 uur uitgepakt te zijn. U kunt uw auto parkeren op locatie: Langewijk 166, Dedemsvaart.
Afbouwen vanaf 16:00 uur

Voor de vinyl markten
Opbouwen vanaf 11:00 uur
Afbreken vanaf 16:30 uur

Alle deelnemers zorgen er voor dat hun standplaats schoon wordt opgeleverd. Afval en niet verkochte goederen dient men weer mee te nemen.

Kosten

Wij hanteren de volgende tarieven:
Vinylmarkt:
– Kraam, 4 meter met opbouw € 27,50
– Grondplaats 5 meter € 15,00

Zomermarkt/Najaarsmarkt:
– Grondplaats 5 meter € 15,00
– Marktkraam met bovenbouw 4 meter € 27,50
– Foodplaatsen € 75,00

De zomermarkten en de najaarsmarkt bestaan uit een braderie en vlooienmarkt.

Organisatie

Bij binnenkomst wijst de organisatie een plaats aan hierover is geen discussie mogelijk. U kunt in en uit laden bij uw kraam en of grondplaats. Het is helaas niet toegestaan uw voertuig bij de plaats te laten staan er is namelijk een blauwe zone van kracht in het centrum. U kunt gratis parkeren achter de Aldi en of omliggende straten. Dit is allemaal op korte (loop) afstand te bereiken. Er wordt tijdens de markt(en) extra gecontroleerd door de handhaving. Foutparkeerders worden beboet. Hiervoor is de organisatie niet aansprakelijk en mengt zich ook niet in discussies hier over. U dient aanwijzingen van de organisatie en haar vrijwilligers dan wel handhavers ten alle tijden op te volgen. Beslissingen van de organisatie/handhavers zijn bindend en er wordt hierover niet gediscussieerd.

Deelname geschiedt geheel op risico

U bevindt zich tijdens de markten op een evenemententerrein De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden bij verlies (diefstal) en of beschadiging en of persoonlijke ongelukken. Ook mengt de organisatie zich niet in discussies tussen verkopers en kopers. Deelnemers van foodwagens en attracties zorgen voor degelijke apparatuur wat aan de wettelijke eisen/verplichtingen voldoet. Zij zijn dan ook zelf verantwoordelijk/aansprakelijk. Tevens is het niet toegestaan om artikelen te verkopen wat bij wet verboden is. Ook is het niet toegestaan om te flyeren zonder schriftelijke toestemming van de organisatie u kunt hiervoor een verzoek indienen per mail dedemsvaartevents@hotmail.com

Sanitaire voorzieningen 

U kunt op het terrein gebruik maken van de aanwezige sanitaire voorzieningen.

Contactgegevens

Tijdens de markt(en) kunt u bij vragen een beroep doen op de organisatie en haar vrijwilligers. Te herkennen aan de gele hesjes. Daarnaast is de marktmeester te bereiken op telefoonnummer 06-12804812.