Welkom bij

Stichting Dedemsvaart Events
Komende marktenAanmelden als standhouder

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op- en afbouwen:

De Zomermarkten worden gehouden in het centrum van Dedemsvaart (Julianastraat) van 10:00 tot 16:30 (Opbouwen kan vanaf 08:00 tot 09:30) Respecteer de eindtijd van de markt, bij het eerder verlaten van de markt heeft dit consequenties voor eventuele aanmeldingen in de toekomst. 

U meld u s ochtends bij de organisatie (Julianastraat 54 Dedemsvaart) en laat vervolgens uw reserveringsbevestiging zien. Daarna wordt u een plaats toegewezen. De organisatie is hierin bepalend en hierover wordt niet gediscussieerd. Wanneer u uw auto heeft uitgeladen parkeert u uw auto op de daarvoor aangegeven plaats die de organisatie u toewijst. U kunt uw auto niet achter de kraam parkeren, in het centrum is de blauwe zone van kracht, Handhaving zal gedurende de dag letten op lang parkeerders en worden beboet, de organisatie mengt zich hier niet in! 

Rond 16:15 mag u beginnen met het inpakken van uw spullen en om 16:30 mag u beginnen met inladen. U laat uw standplaats achter zo als u hem ook ontvangen heeft, afval en niet verkochte artikelen neemt u mee terug naar huis. Bij het niet netjes achter laten van uw standplaats worden de kosten bij u in rekening gebracht evt. andere door u gereserveerde markten bij ons komen dan per direct te vervallen. 

Tijdens de markten gelden de volgende huisregels:

  1. Volg aanwijzingen van de crew en of handhaving altijd op.
  2. Ga respectvol met elkaar en andermans spullen om.
  3. Er wordt niet geflyerd, verzoeken hiervoor kunnen per mail aangevraagd worden.
  4. Naar het uitladen verplaatst u uw auto naar de aangewezen parkeerplaats.
  5. Het is niet toegestaan om artikelen te verkopen die bij de wet verboden zijn.
  6. Foodtrucks en attracties zorgen voor degelijke apparatuur, en moeten in het bezit zijn van de benodigde papieren en of keuringsrapporten, u bent hiervoor zelf aansprakelijk.
  7. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden bij verlies, diefstal, beschadiging, en persoonlijke ongelukken.
  8. Indien u gebruik maakt van ons stroomvoorziening, zorgt u er voor dat u degelijke apparatuur heeft die geen kortsluiting veroorzaakt. Indien de stroomvoorziening uitvalt door nalatig gebruik dan zullen de herstel kosten op u verhaald worden en dienen ter plaatse betaald te worden.  
  9. De markten worden georganiseerd in het centrum, indien u met uw stand voor een winkel staat zorgt u er voor dat u geen overlast of hinder veroorzaakt aan de winkelier, tevens zorgt u er voor dat de toegang tot de winkel bereikbaar blijft 

Reservering, betaling en annuleringsvoorwaarden:

U reserveert uw marktkraam en of grond plaats via ons reserveringsformulier op de website, wanneer uw reservering door ons wordt goedgekeurd ontvangt u van ons een bevestiging van deelname plus een factuur.

De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden, indien er niet tijdig wordt betaald vervalt de reservering en wordt uw plaats toegewezen aan iemand anders. 

Uw deelname is pas definitief bij vooraf betaling, 

Dedemsvaart Events heeft geen annulering mogelijkheid, indien u besluit de door u gereserveerde/betaalde markt om wat voor reden dan ook te annuleren dan vervalt uw deelname en aanbetaling. 

Indien Dedemsvaart Events moet besluiten om de markt(en) om wat voor reden dan ook te moeten annuleren, dan ontvangt u een tegoed voor deelname aan een andere markt georganiseerd door Dedemsvaart Events.

error: Content is protected !!